BAŞKAN BÖCEK MAHALLE TOPLANTILARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

ANTALYA HABER Haber Girişi : 20 Mart 2014 14:35
BAŞKAN BÖCEK MAHALLE TOPLANTILARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Çakırlar Yenimahalle ve Hurma mahallelerinde, bölge sakinleriyle bir araya gelerek yeni dönem projelerini anlattı.
CHP Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmaları kapsamında Çakırlar Yenimahalle ve Hurma mahallelerinde düzenlediği toplantılarla projelerini anlattı. Bölge sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği mahalle toplantıları, Konyaaltı Belediyesi'nin son 15 yıllık süreçte yapmış olduğu hizmetleri anlatan sine vizyon tanıtım filmiyle başladı. İlk olarak Çakırlar Yenimahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, burada vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Yeni dönem projelerini anlatan Başkan Böcek, 2014 yılı başı itibariyle Çakırlar Sosyete Pazarı'nda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 2,5 kilometre uzunluğundaki bir alanda çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlandığını ifade eden Başkan Böcek, burada yaklaşık 500 bin liralık bir yatırım gerçekleştirdiklerini bildirdi. Başkan Böcek bununla birlikte Akdamlar Köyü Bayır Çayı boyunca uzanan çevre yolunda da asfalt çalışmasını tamamladıklarını kaydetti.
Başkan Muhittin Böcek, Çakırlar, Akdamlar, Çağlarca, Geyikbayırı, Hacısekiler köyleri ve Doyran bölgelerinde alternatif bir turizm dalı olan eko-turizm projesini hayata geçirerek yeni dönemde bölgenin ulusal ve uluslararası ölçekte tanınırlığını arttırmayı ve bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Ardından Hurma Mahallesi'nde bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Böcek, burada da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Şehit Jandarma Komando Üsteğmen Gökan Korkut Parkı'nda vatandaşlara seslenen Başkan Böcek, Kültür ve Ticaret Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi Teknoloji ve Eğitim Merkezi gibi 25 yeni projeyle Konyaaltı'nı geleceğe taşıyacaklarını kaydetti.
Başkan Böcek konuşmasının ardından mahalle sakinleriyle kısa süreli sohbet edip onların sorunlarını dinledi.