AVUKAT MURAT BULAT CHP ADAY ADAYI"> AVUKAT MURAT BULAT CHP ADAY ADAYI"> AVUKAT MURAT BULAT CHP ADAY ADAYI">

AVUKAT MURAT BULAT CHP ADAY ADAYI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 27 Ağustos 2013 20:28
<font color=AVUKAT MURAT BULAT CHP ADAY ADAYI" />
Akdeniz Üniversitesi Çevre Mühendisliği Öğretim Görevlisi Avukat Murat Bulat, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimde CHP'den Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
1986 yılından bu yana CHP üyesi olduğunu belirten Avukat Murat Bulat aday adaylığını açıklamak için basın toplantısı düzenledi. 2011 yılında da milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatan Bulat, o dönemde yapılan yoklama sonucu üç kişinin yüksek oy aldığını, bu üç kişiden birinin de kendisinin olduğunu belirtti. Ancak listede ilk 14’e giremediğimi ifade eden Bulat, ön seçim yapılmadığı için böyle sorun yaşadığını bildirdi. Bulat "Aday olmak için çok çalışıyorum. Çok uzun siyasal geçmişim var. Ama çok az siyasal yarışım olmuştur. Seçim çalışmaları için Gazipaşa’dan Kaş’a kadar ilçeleri dolaştık. Yeni Büyükşehir yasasından sonra Antalya artık eski Antalya değil. Kaş’ın da, İbradı’nın da sorunları Büyükşehir Belediyesi tarafından halledilecek" dedi.
"Ben el kaldıran olmak istemem. Müdahale eden, karar veren olmak isterim" diyen Bulat, "Muratpaşa’lılardan şimdiden destek istiyorum. Kamuoyunun önüne açık bir şekilde çıktık. Muratpaşa Belediyesi çevre dostu belediyedir, bundan sonra da öyle olacaktır. Önceden başlayan projeler varsa başkan olursam onları da devam ettireceğim. Ben başarı üzerine başarı katmak için aday adayı oldum. Bu yola çıkarken Muratpaşa Belediye Başkanı aday olmaz diye yola çıkmadım. Aday olur yarışırız. Muratpaşa’da istihdamı yükseltmek, genişletmek istiyorum. Adil, vicdanlı, kaynakları eşit kullanacak başkan olacağım" diye konuştu.