ATSO’DAN ‘KALİTE’ VE ‘PHOTOSHOP’ EĞİTİMİ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 11 Ocak 2013 10:04
ATSO’DAN ‘KALİTE’ VE ‘PHOTOSHOP’ EĞİTİMİ
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyet gösteren ATSO Akademinin oda üye ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri devam ediyor.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından, ‘Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon’ ve ‘50 Saatlik Photoshop (Bilgisayar Destekli Grafik) Eğitimi’ düzenleneceğini bildirdi. Eğitimlerin üyelerin talep ettiği konu ve alanlarda düzenlediğine dikkat çeken Budak, “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2010 yılından itibaren kurduğumuz ATSO Akademi ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitimler düzenlemeyi sürdürüyoruz. Bu hafta da üyelerimiz tarafından yoğun şekilde talep edilen 2 farklı konuda eğitimler düzenleyeceğiz” dedi.
16-17 Ocak 2013 tarihlerinde ATSO Akademi TSE işbirliğinde düzenlenecek ‘Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi’nde; TSE Eğitmenleri tarafından katılımcılara kalite yönetim sistemlerinin doküman yapısı, kalite el kitabı, prosedürler, destek dokümanlar ve doküman kontrolünün anlatılacağını kaydeden Budak şunları söyledi:
”16 Ocak-22 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 50 Saatlik Photoshop (Bilgisayar Destekli Grafik) Eğitimi’nde; Arife Çakmak tarafından katılımcılarımıza photoshopta dosya açma yöntemleri, dosya formatları konusunda bilgilendirme, temel photoshop komutları, çizim araçları, baskıya hazırlama, rötuş ve renklendirme, görsel ve metin boyutlandırma anlatılacak.”
Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO’nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü’nden alınabileceğini sözlerine ekledi.
Etiketler : atso
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.