ATSO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 10 Ocak 2014 08:47
ATSO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu’nda görev değişimi yaşandı. Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz’ın istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliği görevine Osman Avşaroğlu gelirken, Başkan Yardımcılığı’na ise Yusuf Hacısül
Görevden ayrılan Mustafa Yılmaz için ATSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda veda töreni düzenlendi. ATSO Başkanı Çetin Osman Budak törende yaptığı konuşmada, “Bu görevler gönüllülük esasıyla yaptığımız, büyük fedakarlık isteyen görevler. Mustafa Yılmaz arkadaşımız da bu bilinçle yıllarca ATSO’da çeşitli kademelerde görev aldı ve bu köklü kuruma başarı ile hizmet etti. Kendisine bugüne kadar fedakârca ve başarı ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu, şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de dostumuz Mustafa Yılmaz olarak kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz” dedi.
Mustafa Yılmaz ise ATSO bünyesinde çeşitli kademelerde ülke, kent ve inşaat sektörünün sorunlarına çözüm üretmek adına yoğun bir tempo ile çalıştığını belirterek “Son 5 yıldır da Çetin Osman Budak başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yapıyorum. Başkan Budak ile son derece başarılı bir çalışma dönemi geçirdik, bu süreçte çok şey öğrendim, yeni tecrübeler kazandım. Hep birlikte bu köklü kurumun çıtasını biraz daha yukarı taşıdığımıza inanıyorum. Bundan sonra biraz da aileme ve işlerime vakit ayırmak istiyorum. Sizlerle çalışmış olmak benim için onurdur” şeklinde konuştu.
Budak, Yılmaz’a hizmetlerinin anısına ATSO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yaptığı bir Antalya tablosu hediye etti.