ANTALYASPOR MUSA İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

ANTALYA Haber Girişi : 09 Mart 2013 09:39
ANTALYASPOR MUSA İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ
Medical Park Antalyaspor, iç transferde sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 22 yaşındaki defans oyuncusu Musa Nizam ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Akıncıoğlu, Medical Park Antalyaspor olarak önemli bir transferin imzasını atmanın gururunu duyduklarını söyledi.
Musa Nizam’ın 10 yaşından beri Medical Park Antalyaspor’un alt yapısından yetiştiğini hatırlatan Akıncıoğlu, “Alt yapıdan yetişen ve herkesin gurur duyduğu bir futbolcu ile sözleşme yenilemekten mutluyuz. Musa, alt yapıda genç futbolculara örnek olan değerli milli futbolcumuzdur. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme yeniledik. Antalyaspor’a hizmet etmeye devam edecek. Antalyaspor’un değişmez oyuncularından olacağına inanıyoruz. Musa, kendisine emek vermiş, yetişirmiş camiada bulunmaktan mutlu. Genç futbolcularımız içinde ayrı bir önemi var. Ayrıca bu ‘Antalya’da alt yapıdan futbolcu yetişmiyor’ diyenlere cevaptır. Milli takımda yer alıyor, bir üst mili takımda da yoluna devam edecek kendisin bizim gururumuzdur” diye konuştu.
Kendisini 3 yıllığına daha kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Musa Nizam ise, “İki tarafa da hayırlı olsun. Şehrimin takımında kaldığım için mutluyum. Uzun zamandır başka takımlardan teklif alıyordum. Sezon sonu yetiştirme bedeliyle serbest kalacaktım. Bu takıma para kazandırarak gitmek istiyorum. Tekrar 3 yıllık sözleşme imzaladım. Hem alt yapıya örnek olurum hem de bu takıma faydalı olurum” ifadelerini kullandı.
İmzaların ardından Musa Nizam Medical Park Antalyaspor arması ise poz verdi.