ANTALYASPOR: 2 ELAZIĞSPOR:1

ANTALYA Haber Girişi : 06 Şubat 2014 09:46
ANTALYASPOR: 2 ELAZIĞSPOR:1
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Medical Park Antalyaspor sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 2-1 yenerek, puanını 11'e çıkardı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak, kupa ve ligde toplam 7 maç oynadıklarını söyledi.
Hafta içi ve hafta sonu maç oynadıklarını belirten Aybaba, "Farklı şehirlerde farkı iklimlerde maçlar oynuyoruz. Kupada hedefimiz belli. Final oynamak istiyoruz. Bu maç bizi yukarı itti. Sahamızda maç kazanmak güzeldi. Az taraftar grubu vardı. Onlarda coşkuluydu. Teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki maçlara bakarak kendimize bir strateji belirleyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Emre Güngör, maçın genelinde iyi olduklarını belirterek, "Maç iyi gidiyordu. Golü yedikten sonra maç sıkıntıya girdi. Ama maçtan galip gelmeyi bildik. Bu maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantiledik. Buraya kadar iyi mücadele ederek geldik. İnşallah kupayı Antalya'ya getireceğiz" dedi.
Köksal Yedek ise zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Önemli olan gruptan çıkmayı garantilemekti. Yediğimiz gol bizi paniğe sevk etti. Ama yarı finaldeyiz. Final ve kupa neden olmasın. En iyisini yapıp kupayı Antalya'ya getirmeye çalışacağız" diye konuştu.
"Eski takımı Elazığspor'a gol attın ne düşünüyorsun?" sorusuna ise Köksal, "Karışık bir duygu. 3 ay önce de Antalyaspor'a gol atmıştım. Şimdi eski takımıma gol attım. Aynı anda hem hüznü hem mutluluğu yaşadım" diye cevap verdi.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Sanica Boru Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçı iki şekilde değerlendirmek istediğini söyledi. İlk gol pozisyonunu kendilerinin yakaladığını fakat oyuncunun yanlış tercih sonucu golü bulamadıklarını kaydeden Saraloğlu, "Öne geçmek önemliydi. Ama ardından yaptığımız bir hata golü getirdi. Semih Şentürk benim talebemdi. Semih gibi bir oyuncuyu boş bırakırsanız golü atar. 2. yarının başında da gol yedik. 2-1 sonrasında da pozisyonlarımız var. Gol yapamadık. Son pozisyonlarımız netti. O pozisyonlarda şutu deneseydik finalin kapısını biz açmış olacaktık. Galatasaray ve Antalyaspor'a başarılar diliyorum" dedi.
Okan Buruk'un tribüne gönderilmesini de değerlendiren Saraloğlu, "Biz Türk futboluna oyuncu kazandırmak için genç oyunculara forma veriyoruz. Onlara şans tanıyoruz. Muhammet Ali Doğan'da onlardan bir tanesi. İki sarı kart gördü ve oyundan atıldı. O bizi üzdü. Hocamız da hakeme genç oyuncuyu kazanmaya çalıştıklarını ona biraz daha tolerans tanınmasını istedi. Bundan dolayı tribüne gönderilmesi uyarısını aldı. Tabi ki kuralları hakem daha iyi biliyor. Ancak hocamızın oyundan atılması da bizi üzdü. Barış Şimşek de maç sonunda ciddi bir durumun olmadığını söyledi. Hocamızın ağzından kötü söz çıkmayacağını biliyor. Milli takımda yer almış bir antrenör. Ceza kararları almış üyeler de hocamızı biliyorlar. Onlar da hocamızın durumunu göz önünde bulundurup, doğru karar vereceklerini tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.
Bordo-beyazlı futbolcu Özgür Özkaya, maça iyi başladıklarını kaydederek, "Sahada zaman zaman iyi şeyler yaptık. İkinci yarının başında talihsiz bir gol yedik. Pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçına hazırlanacağız. Elazığspor'u ligde üst sıralara çıkaracağız" şeklinde konuştu.
Bordo-beyazlı futbolcu Ali Gökdemir, maça iyi başladıklarını hatırlatarak, "2-1'den sonra gol bulabilirdik. Ama olmadı. Bu takım aslında yeni oyuncularla oynadı. Kupa şuan bizim için önemli değil. Lige bakmamız lazım. İnşallah Kayseri'den 3 puanı alacağız" diye konuştu.