ANTALYASPOR: 2 - GALATASARAY: 2

ANTALYA Haber Girişi : 18 Şubat 2014 09:55
ANTALYASPOR: 2 - GALATASARAY: 2
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kendi sahalarında maçlara genelde kötü başladıklarını ifade ederek, "Bugün de klasik olarak öyle oldu. Maçın başında gol yedik. Ama oyuncularım yüksek, tempolu ve iyi futbol oynadılar. Ayağa pas yaparak, çabuk hücuma çıktık. Rakibin bizi engelleyebileceği tek oyuncusu Melo'ydu. Çabuk çıktığımız ataklarla etkili olduk. 2. yarı oyun bizim kontrolümüzdeydi. Risk aldık ve bu riskten de nasibimizi aldık. Oyuncularım iyi oynadılar. Zorlu bir seriye girdik. Kazandıkça yukarılara doğru çıkacağız" dedi.
"Ligde alt sıralarda puan farkı daralıyor?" şeklindeki soruya ise Aybaba, "Ligde kazandıkça yukarı çıkarsınız. Ligde aşağıda olan takımlar var. Ama kazanmak lazım. Biz de bu futbol görüntüsüyle ligde yukarıları hak ediyoruz" cevabını verdi.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Giray ise iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray gibi bir takım karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı 2-1'e taşıdık. Ama üstünlüğümüzü koruyamadık. Kaybedilen 2 puanımız var. Hatalarımızdan ders çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.
Diarra da maçın genelinde iyi olduklarını kaydederek, 3 puanı kazanmaya yakın olan taraf olduklarını ama 1 puan aldıklarını söyledi.