ANTALYA'DA ZİRCİLEME TRAFİK KAZASI : 5 YARALI

ANTALYA Haber Girişi : 07 Mart 2013 12:26
ANTALYA'DA ZİRCİLEME TRAFİK KAZASI : 5 YARALI
Antalya’da iş makinesi, yolcu otobüsü ve kamyonun karıştığı trafik kazasında 2’si ağır, 5 kişi yaralandı.
Antalya’nın Gazi Bulvarı, Fabrikalar mahallesinde zincirleme kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yol kenarında park halinde bulunan 07 TV 120 plakalı kamyona, 07 AB 0482 plakalı Antalya Büyükşehir Belediyesi denetimli halk otobüsü çarptı. Otobüse ise, arkadan gelen ASAT’a ait iş makinesi çarptı. Kaza sonucu, halk otobüsünde bulunan 13 kişiden 5’i yaralandı. Otobüs şoförü ve biri kadın yolcunun ağır, 1’i çocuk 3 kişin ise hafif yaralı olduğu belirtildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Olay yerinde bulunan görgü tanıklarından temizlik işçisi Ülfet Samanlı, kamyonun yolda park halinde bulunduğunu, minibüsün arkadan kamyona çarptığını, iş makinesinin de minibüse çarptığını söyledi.
Otobüste bulunan yolculardan Altan Metin ise, “Kamyon park halindeydi, otobüs sollamaya çalıştı, sollayamadı, sağa geçti, arkadan bir darbe geldi. Ellerimde ve kafamda şişlik var. Eşimin ayağında yaralanma var. Tahmini 12-13 kişi vardı otobüste. En çok arkadakiler yaralandı” dedi.