ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI : 7 ÖLÜ "> ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI : 7 ÖLÜ "> ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI : 7 ÖLÜ ">

ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI : 7 ÖLÜ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 12 Ağustos 2013 11:41
<font color=ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI : 7 ÖLÜ " />
Korkuteli Elmalı karayolunda dün aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle 3 aracın karıştığı kazada yaralanan 2 yaşındaki çocuğunda hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.00 sıralarında Korkuteli Elmalı karayolunun Beğiş Ovası mevkiinde kaza oldu. İddiaya göre, Elmalı yönüne seyir halinde olan Mustafa Falay (63) yönetimindeki 07 FMJ 44 plakalı cip, karşı yönden gelen Aziz Gale'nin (57) kullandığı 07 KE 679 plakalı hafif ticari araçla hız ve dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Bu sırada Elmalı yönünden gelen 07 ETN 37 plakalı otomobil hafif ticari araca arkadan çarptı.
Kazada, ticari aracın sürücüsü Aziz Gale, Asiye Gale (56), Zeliha Dursun (33) ile Tuğçe Dursun (6) hayatını kaybetti. Bu araçta bulunan Esra Gale, Rana Gale, Tuba Dursun da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kazaya karışan cipin sürücüsü Mustafa Falay olay yerinde ölürken, yolcu kısmındaki eşi Hatice Falay (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEYE KALDIRILDILAR
Hafif ticari araca arkadan çarpan otomobilde bulunan sürücü Ramazan Nizam, eşi Berna Nizam ile Ayşe Nizam hafif yaralandı. Kaza yapan araçlardaki yaralılar Korkuteli Devlet Hastanesi'nde ilk müdahale sonrası ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.
Yaralılardan iki yaşındaki Rana Gale, sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.