ANTALYA'LI İŞİTME ENGELLİLER'DEN GOL YAĞMURU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 04 Kasım 2013 11:45
ANTALYA'LI İŞİTME ENGELLİLER'DEN GOL YAĞMURU
Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, Isparta İşitme Engellileri 8-0 mağlup etti.
2013-2014 Sezonunun ilk maçında deplasmanda Bursa temsilcisi Isparta İşitme Engelliler'i 4-3 mağlup etmeyi başaran ve sezona iyi bir başlangıç yapan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, Side Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde kurban kesip dua ederek maça çıktı. Manavgat kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, karşılaşma öncesinde sahaya girerek her iki takım oyuncularına başarılar diledi.
Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, Isparta İşitme Engelliler karşılaşmasında aldığı 8-0’lık galibiyetin sevincini kendilerini desteklemek için Side Atatürk Stadına gelen aileleri ve bir az sayıdaki taraftarıyla kutladı.

MANAVGAT İLGİSİZ KALDI
Isparta karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı ve futbolcusu Hasan Hüseyin Aydın, yaptığı açıklamada “Kendi sahamızda ilk maçımızda mükemmel bir oyun sergileyerek rakibimizi 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardık. Sezona Bursa deplasmanında iyi bir başlangıç yapmıştık. Isparta İşitme Engelliler karşılaşmasında sergilenen futbol ve alınan sonuçtan dolayı sporcu arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Gönül isterdi ki Side sahasında oynadığımız ilk maçımızda Manavgatlı yetkililer ve sporseverler takımlarını desteklesin. Ama sadece Manavgat kaymakamımız sayın Emir Osman Bulgurlu ve sporcularımızın ailelerinin yanısıra çok az sayıda sporsever maçımıza geldi. Ben başta Kaymakamımız olmak üzere bizleri Isparta karşılaşmasında yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Isparta maçı ile 3. Ligdeki temsilcimiz Manavgat Evrensekispor’un maçının çakışması nedeniyle bu kadar az seyirci geldiğine inanıyorum. Gelecek maçlarımızda yetkililerimizi ve taraftarlarımızı tribüne bekliyorum” diye konuştu.