ANTALYA'DA POLİS CİNNETİ : 2 ÖLÜ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 29 Ocak 2014 12:05
ANTALYA'DA POLİS CİNNETİ : 2 ÖLÜ
Antalya'da, tartıştığı eşini beylik tabancasıyla vurduğu ileri sürülen ve daha sonra intihar eden polis memurunun cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp morgundan alındı.
Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Altınova Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Ramazan Y., Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi'nde bulunan evinde eşi Ümmühan Y. ile tartışmaya başladı, tartışmanın büyümesi üzerine polis memuru Ramazan Y., beylik tabancasıyla eşinin başına ateş etti. Polis memuru daha sonra evden dışarı çıkarak asansörün önünde beylik tabancasıyla kendi başına ateş etti.
Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve acil servis ekipleri, Ramazan Y.'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Ümmühan Y. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Polis memuru Ramazan Y.'nin cenazesi kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp morgundan bu sabah yakınları tarafından alınarak Uncalı Şehir Mezarlığına götürüldü. Cenazenin Isparta Karagöz'de toprağa verileceği belirtildi.

EMEKLİLİĞİNE 5 YIL VARDI
Çiftin 7 yaşında T.Y. isimli bir kız ile 17 yaşında T.Y. isimli bir erkek çocukları bulunduğu, Ramazan Y.'nin de emekliliğine 5 yıl kaldığı öğrenildi.