ANTALYA'DA KREŞ'TE YANGIN

ANTALYA Haber Girişi : 04 Şubat 2017 03:32
ANTALYA'DA KREŞ'TE YANGIN
Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kreşte çıkan yangın paniğe neden oldu. Kreşin 2. katında bulunan klima bilinmeyen bir nedenle aniden alev aldı....
Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kreşte çıkan yangın paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Kumluca’da bulunan bir kreşin ikinci katının balkonunda bulunan klima bilinmeyen bir nedenle aniden alev aldı. Kreşin ikinci kat balkonundaki klimanın yüksek sesle patlamasını ve alevleri gören çevre sakinleri hemen itfaiye, 112 ve polise haber verdi. Kreş görevlileri de öğrencileri dışarı çıkarttı. Çocuklarının durumunu merak eden aileler ise kreşe koştu. Olay yerine kısa sürede gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca İtfaiye ekipleri çocukların tahliyesine yardım etti ve klima motorundaki yangını söndürdü.
Kreşin Müdürü Fatma Dalgıç "Kreşimizde 25 çocuk vardı. Çocukların bazıları uyuyordu. Aniden bir patlama sesi geldi. Hemen balkona koştuk. Klimanın alev aldığını gördük. Hemen yangın tüpümüzle alevleri söndürdük. Bir taraftan da çocukları tahliye ettik. Yangın merdivenimiz çalışıyordu. Yanan klima balkonda olduğu için çocukları merdivenlerden tahliye ettik. Ucuz atlattık. İtfaiye ekiplerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Dumandan etkilenen Müdür Fatma Dalgıç, olay yerine gelen ambulans içinde ayakta tedavi edildi.