ANTALYA'DA İNTİHAR SEBEBİ 'ADANA'

ANTALYA HABER Haber Girişi : 01 Aralık 2013 23:25
ANTALYA'DA İNTİHAR SEBEBİ 'ADANA'
Antalya’da bir genç Adana’ya gidemediği için bunalıma girip yaya üst geçidine çıkarak intihar etmek istedi.
Antalya’da bir genç Adana’ya gidemediği için bunalıma girip yaya üst geçidine çıkarak intihar etmek istedi. Üst geçit altında güvenlik önlemleri alan itfaiye ekiplerine seslenen Ali K.“Oraya atlamam. Ben atlayacağım yeri biliyorum. Bana kimse yardım etmedi” dedi.
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah 08.00 sularında Akdeniz Üniversitesi önünde bulunan yaya üst geçidinde meydana geldi. Bir süredir psikolojik sorunları olan ve tedavi olmak istemediği öne sürülen Ali K. sabah saatlerinde yaya üst geçidine çıkarak aşağı atmak istedi.Yaya üst geçidini kullanan vatandaşlar Ali K.’nin intihar etmek üzere olduğunu görmesi üzerine itfaiye ve polise haber verdiler. Yaya geçidinin bulunduğu araç trafiğine kapatılarak çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.
“BEN ATLAYACAĞIM YERİ BİLİYORUM”
Olay yerine gelen güvenlik ekipleri bir süre Ali K.’yi ikna etmek istedi. Kendisini ikna etmek için uğraşan polis ekiplerine direnen Ali K. Adana’ya gitmek istediğini. Bir süredir kendisine kimsenin yardımcı olmadığını bu nedenle bunalıma girip ölmek istediğini söyledi. Bu sırada yaya geçidi altında güvenlik önlemi alan itfaiye ekiplerini gören Ali K. “Oraya atlamam. Ben atlayacağım yeri biliyorum. Bana kimse yardım etmedi. Hastanelere gittim. Bunaldım artık” dedi. 36 yaşındaki genç adamı ikna etmek için çaba gösteren polis ekipleri, Ali K’nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak kolundan tutup üst geçidin diğer tarafına çekmeyi başardı.
İntihar girişiminden kurtarılan Ali K.'nın sağlık kontrolünün ardından Adana’ya gönderileceği bildirildi.