ANTALYA'DA ÇOCUKLAR ARABA ÇALIP GASP'A ÇIKTILAR !

ANTALYA HABER Haber Girişi : 19 Kasım 2013 05:47
ANTALYA'DA ÇOCUKLAR ARABA ÇALIP GASP'A ÇIKTILAR !
Antalya'da, üç çocuk, bir yakınlarının otomobilini çaldıktan sonra girdikleri markette kasada bulunan kız çocuğunu jilet ve elektro şok cihazı ile korkutarak 600 lirayı gasp etti.
Olay, saat 12.00 sıralarında Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı Yeni Emek Mahallesi’nde meydana geldi. Bulvar üzerinde 3 çocuk bir yakınlarının otomobilini emniyeti suistimal yöntemiyle alarak kaçtı. Aracın çalındığı bilgisi üzerine harekete geçen polis, 07 VER 46 plakalı otomobili aramaya başladı. Yaşları 15-17 arası değişen 3 çocuk yaklaşık iki saat sonra Gülveren Mahallesinde bir markete geldi. Market çevresinde otomobille birkaç tur atan çocuklar, ardından markete girip kasa başında bulunan 13 yaşındaki Miraç'dan sigara istedi. Paraları olmadığını söyleyen çocuklar otomobile dönerek hırsızlık planı yapmaya başladı. Birkaç dakika sonra markete tekrar giren çocuklar kasadaki Miraç’a jilet ve elektroşok cihazı göstererek kasadaki 600 lirayı gasp ederek olay yerinden çaldıkları otomobille uzaklaştı. Büyük korku yaşayan Miraç da polisi aradı. Polis tüm kentte plakası verilen otomobil üzerinde geniş çaplı operasyon başlattı. 30 dakikalık araştırmanın ardından otomobilin izi Şarampol Caddesinde bulundu. Ekipler, otomobili Tonguç Caddesi’ne girişte durdurdu. Trafiğe takılan şüpheliler otomobili terk ederek yaya kaçmaya çalıştı. Bölgeye sevk edilen Yunus timleri, 3 şüpheliyi yakaladı. Üzerlerinden bir bıçak ve marketten aldıkları para çıkan C.K. (16), M.A. (14) ve ismi verilmeyen şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin aracı içinde zincir, biber gazı ele geçirildi.
Market sahibi anne Fatma Kulu(37) çalınan paranın önemli olmadığını belirterek, en büyük tesellisinin kızının başına bir şey gelmemesi olduğunu söyledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ
Marketin güvenlik kamerasına soygun anı saniye saniye yansıdı. Görüntülerde markete giren iki genç önce kasadaki küçük kızdan sigara istiyor fakat almadan dışarı çıkıyorlar. Ardından tekrar geri gelen çocuklar kasadaki Miraç’a jilet ve elektroşok cihazı göstererek kasadaki paraları alarak hızla marketten kaçıyor. Büyük korku yaşayan Miraç da ağlayarak kendini yere atıp polisi arıyor.