Antalya Ticaret ve Sanayi Odası

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Ocak 2013 02:07
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası
ATSO Meclis Üyeleri, akşam yemeğinde bir araya geldi.
ATSO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu ve Meclis Üyelerine hizmetleri dolayısıyla birer teşekkür plaketi verilirken, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, çok başarılı bir dört yıl geçirdiklerini belirtti.
ATSO Meclis üyelerine teşekkür eden Budak, “Çok sağlıklı, düzeyli bir dört yıl geçirdik. Antalya’da ilklere imza attık, birçok projeye start verdik. Öncelikle verdikleri birlik beraberlik görüntüsü dolayısıyla bütün meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu görevler de elde ettiğimiz iki kazanç var. Birincisi manevi olarak elde ettiğimiz kazançlar. İkincisi ömür boyu devam edecek güzel dostluklar kurduk. Antalya’ya ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak adına zaman zaman ailelerimizi ihmal ettik. Sevgili eşlerimize de buradan teşekkür ediyorum” dedi.
Budak sözlerini Mevlana’nın, ‘Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim. Olur ya, Kalp durur, Akıl unutur, Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur’ dizeleriyle tamamladı.
Etiketler : atso
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.