ANTALYA POLİSİNDEN BAŞARILI OPERASYON"> ANTALYA POLİSİNDEN BAŞARILI OPERASYON"> ANTALYA POLİSİNDEN BAŞARILI OPERASYON">

ANTALYA POLİSİNDEN BAŞARILI OPERASYON

ANTALYA HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2013 20:13
<font color=ANTALYA POLİSİNDEN BAŞARILI OPERASYON" />
Antalya polisi, doğu illerinden kente sokulmaya çalışılan ve değeri 3 milyon lira olan bin 250 paket bonzai maddesi ele geçirdi.
Antalya polisi, doğu illerinden kente sokulmaya çalışılan ve değeri 3 milyon lira olan bin 250 paket bonzai maddesi ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu illerinden kente bir otomobil ile bonzai getirileceği ihbarını aldı. Trafik ekiplerinin desteğiyle Burdur-Antalya karayolu Döşemealtı ilçesi girişinde yol kontrolüne başlayan ekipler, İ.Ç. ve G.A.’nın bulunduğu araçtan bonzai paketlerinin atıldığını tespit etti. Ekipler otomobili durdururken, bir yandan da araçtan atılan bonzai paketlerini topladı. Yapılan aramada, maddi değeri 3 milyon lira olan ve bin 250 pakette bulunan bin 560 gram bonzai ele geçirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan İ.Ç. ve G.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Öte yandan, polis ekiplerin Muratpaşa’nın Zeytinköy bölgesine yaptığı operasyonda, uyuşturucu madde satışı yapan A.D., M.Ç., U.D. ile eşi S.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Döşemealtı ilçesi girişendeki yol aramasında ise R.Y.’nin aracında 600 adet ecstasy hap ele geçirildi. Mahkemeye çıkartılan R.Y. tutuklandı.