ANTALYA HABER O PİS LİSTEDE YOK !

ANTALYA HABER Haber Girişi : 17 Nisan 2013 06:43
ANTALYA HABER O PİS LİSTEDE YOK !
Antalya'da yerel yayın yapan 15 yerel gazetenin imtiyaz sahipleri Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ifade verdi.

BU UTANÇ TABLOSUNDA ANTALYA HABER YOK !

Antalya Haber olarak temiz,   dürüst tarafsız Habercilik ve Gazeteciliğimizden ödün vermiyoruz.  Antalya'da yerel yayın yapan 15 yerel gazetenin imtiyaz sahipleri, Muratpaşa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür M.A.'nın bazı gazetecilere belediye başkanı aleyhinde yazı yazmamaları ve sadece lehte yazı yazmalarını temin için belediyenin özel kalem bütçesinden mal alınmış ve esnafa para ödenmiş gibi göstererek elde edilen bu paraların gazetecilere dağıtıldığı iddiası üzerine Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği'nde ifade verdi.

  
Farklı gün ve saatlerde ifadeleri alınan imtiyaz sahiplerine Muratpaşa Belediyesi aracılığı ile 2011-2012 tarihlerinde aldıkları ilan ve reklam paralarının miktarları ve fatura bilgileri soruldu. İmtiyaz sahipleri ifadeye telefonla çağırılırken, soruşturma kapsamında hazırlanan üç soru ve cevaplar bilgi sahibi ifade tutanağına işlendi.Soruşturmanın ise savcı Osman Şanal tarafından yürütüldüğü öğrenildi.
 
BU UTANÇ TABLOSUNDA ANTALYA HABER YOK ! Antalya Haber Olarak Temiz Dürüst Tarafsız Habercilik ve Gazeteciliğimizden ödün vermiyoruz. ANTALYA HABER OLARAK biz bu bulanık tabloda yer almadık ve ifade'ye de çağrılmadık. Antalya Haber olarak tarafsız ve temiz haberciliğe devam ediyoruz...