ANTALYA - KOSOVA TİCARİ İŞBİRLİĞİ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 19 Nisan 2013 13:02
ANTALYA - KOSOVA TİCARİ İŞBİRLİĞİ
Antalya’ya ticari anlaşmalar yapmak üzere gelen 38 kişilik Kosova heyeti Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (AESOB) ziyaret etti.
Çeşitli incelemelerde bulunmak ve Ticari anlaşmalar yapmak amacıyla Antalya’ya gelen, Kosovalı İşadamları Derneği, Kosova Ekonomi Bakan Vekili, Kosova Ticaret Bakanı Danışmanı ve Kosova’nın önde gelen firma temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 38 kişilik kafile AESOB’ni ziyaret etti. Kosovalı kafileyi AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Gülaçtı, Antalya Börekçiler Odası Başkanı Hüseyin Şimşek, Antalya Sütçüler ve Yoğurtçular Odası Başkanı Bahattin Ekin ve Birlik Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ karşıladı. Kosovalı İşadamları Derneği Antalya Temsilcisi Ali Kocakaya öncülüğünde AESOB’a gelen grup AESOB Başkanlarının misafirperverliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Vekili Adlıhan Dere’ye teşekkür etti. AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, Kosovalı ziyaretçilere Antalya’daki meslek odaları ve birlik hakkında bilgiler verdi. Bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dere, Kosovalı heyet tarafından kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.
DERGİ VE KİTAP HEDİYE EDİLDİ
Soru cevap şeklinde geçen görüşmenin ardından Kosovalı ziyaretçilere içerisinde kaybolan mesleklerin incelendiği “Ahd-e Vefa” isimli kitap ile “Birlik” dergisinin yeni sayısı hediye edildi. Ziyaretin anısına toplu bir hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından da Kosovalı heyet AESOB’dan ayrıldı.