AMERİKA BOSTON'DA 3 BOMBA !

ANTALYA Haber Girişi : 16 Nisan 2013 04:01
AMERİKA BOSTON'DA 3 BOMBA  !
ABD'nin Massachusets eyaletinin başkenti Boston'da 15 saniye arayla meydana gelen iki patlamada 3 kişi öldü 100 kişi yaralandı.
Maratonun bitiş noktasının bulunduğu Boylston Sokağı’nda gerçekleşen patlamaların ilkinin Lenox Hotel’inin yakınlarında meydana geldiği belirtilirken, ikinci patlamanın ise 15 saniye sonra gerçekleştiği ifade edildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, patlamaların kazayla olmadığı, bölgede bombalar için tetik görevi görebilecek şüpheli cihazların bulunduğu ve patlamaların saldırı niteliği taşıdığı bildirildi. Patlamalarda 2 kişinin öldüğü, 22 kişinin de yaralandığı belirtildi.

BOSTON'DA ÜÇÜNCÜ PATLAMA

ABD'nin Massachusets eyaletinin başkenti Boston'daki maratonda meydana gelen çifte patlamadan yaklaşık bir buçuk saat sonra bir patlama daha gerçekleşti. Boston polisi, maratonun yapıldığı alana 5 kilometre mesafede bulunan John F. Kennedy Kütüphanesi'nde bir patlamanın daha meydana geldiğini bildirdi.

Patlamada herhangi bir ölü veya yaralı bulunmazken, patlama sonrasında kütüphanede yangın çıktığı ifade edildi. Bölgede geniş çapta arama başlatan yetkililer, patlamanın sebebini henüz belirleyemedi.