ALANYA'DA TEKSTİLCİYİ GASP EDEN ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 10 Şubat 2014 17:56
ALANYA'DA TEKSTİLCİYİ GASP EDEN ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI
Alanya ilçesinde, İstanbul'da tekstilcilik yapan bir kişiyi darp edip parasını gasp eden biri kadın 3 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 4 Şubat'ta Alanya'nın Bektaş Mahallesinde İstanbul'da yaşayan ve tekstil işiyle uğraşan Zakir K (31), aralarında husumet bulunan Bilal B'nin yönlendirdiği Ayşe G.Ş. (20) ile tanıştı. Ayşe G.Ş'nin cep telefonuyla Zakir K'ya "selam" yazmasının ardından bir süre telefonla görüştü. Telefon görüşmelerinin ardından Alanya'ya iş için gelen Zakir K. ile Ayşe G.Ş. buluştu. Çarşıda buluşan ikili daha sonra Zakir K'ya ait otomobille Teras mevkiine gezmeye gitti. Zakir K., çıkmaz bir yola girdikleri sırada Hamit T.(18) ile Mikail G (19)'nin saldırısına uğradı. Sopayla darp edilen Zakir K'nın cep telefonu ve 300 lirası gasp edildi.
Polisin devriye sırasında yaralı bulduğu Zakir K, ekiplere saldırganların eşkalini verdi. Tekstilci işadamını tuzağa düşürdüğü öne sürülen Ayşe G.Ş. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı gasp ekiplerince 7 Şubat 2014 günü Alanya'da yakalandı. Sorgusunda tuzak kurmasını Bilal B'nin istediğini itiraf eden genç kadın çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Asayiş Bürosu ekipleri dün akşam saatlerinde diğer zanlılar Hamit T ve Mikail G'yi Atatürk Caddesinde yakaladı. Hamit T ve Mikail G., gönderildiği Alanya Adliyesi nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
Amcasını, İstanbul'da bıçakladığı gerekçesiyle Zakir K'ya tuzak kurdurttuğu öne sürülen Bilal B'nin de azmettirici olarak arandığı belirtildi.