ALANYA'DA KAÇAK SİGARA DEPOSU EV

ANTALYA HABER Haber Girişi : 11 Kasım 2013 15:53
ALANYA'DA KAÇAK SİGARA DEPOSU EV
Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis tarafından 4 ev ve 1 otomobilde yapılan aramalarda toplam 17 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis tarafından 4 ev ve 1 otomobilde yapılan aramalarda toplam 17 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan 2'si serbest bırakılırken, 1'i kadın 3 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, yapılan istihbarat çalışması sonucu, Hacet Mahallesi'nde Leyla Ö.(23), Emine D.(53), Hüseyin D.(44), Yahya Ç. (34) ve Ali Y.'yi (30) takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, şüphelilerin adreslerine ve Ali Y.'nin otomobiline eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda, özellikle evlerdeki manzara polisi bile şaşırttı. Mutfak ve bebek yataklarının altından dahi kaçak sigaraların çıktığı operasyonda 17 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 5 zanlı gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlılardan Emine D., Hüseyin D. ve Ali Y. adliyeye sevk edilirken, Yahya Ç. ve Leyle Ö. ise sorgularının ardından serbest bırakıldılar.