ALANYA'DA CEP TELEFONU HIRSIZI YAKALANDI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Şubat 2014 13:52
ALANYA'DA CEP TELEFONU HIRSIZI YAKALANDI
Antalya'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olan ve tedavi olmak istediğini iddia eden bir kişi, 3 ayrı cep telefonu satan iş yerinde hırsızlık yaptıktan sonra yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya'da Hacet Mahallesi'ndeki  alışveriş bahanesiyle girdiği 3 ayrı cep telefonu bayisinden, çalışanların dalgınlığını fırsat bilerek 4 adet cep telefonu çalan bir kişi, kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin eşkalini belirleyerek ekiplere dağıttı. 
Şevket Tokuş Caddesi'nde devriye gezen güven timleri, eşkale uyan 25 yaşındaki Mesut Y.'yi durdurarak üst araması yaptı. Yapılan aramada Mesut Y.'nin üzerinde farklı markalarda 4 adet cep telefonu ele geçirildi. Emniyete götürülen Mesut Y., ifadesinde, "Ben uyuşturucu bağımlısıyım. Tedavi olmak için bir çok defa ilgili yerlere başvurdum. Kimse benimle ilgilenmedi. Ben de hırsızlık yaparsam savcıya çıkıp derdimi anlatabilirim diye düşündüm. Hırsızlık yaptığım için çok pişmanım. Tedavi olmak istiyorum" dediği öğrenildi.
Mesut Y.'nin Antalya'daki bir cep telefonu bayisinde yaşanan hırsızlık olayının da faili olduğu öğrenilirken, şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.