AKHB'DE CİHAZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 21 Mart 2014 10:53
AKHB'DE CİHAZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu'nda "Cihaz Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Toplantıya Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir, AKHB Uzmanları ile AKHB'ye bağlı merkez ve ilçe hastanelerin İdari Mali Hizmetler Müdürleri katıldı. AKHB bünyesinde bulunan hastanelerin cihaz alımlarının ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Dr. Bahri Özdemir, "Bizler ne kadar mali disiplini sağlar ve bir düzen içerisine alırsak o kadar sağlıklı bir bünyeye sahip oluruz. Mali yapısı iyi olmayan birlik hizmet yapamaz, büyüyemez, gelişemez, hastayı da çalışanı da memnun edemez. Bizim 2013 yılında hedefimiz tasarruf ederek israfın önüne geçmekti ve biz bunu başardık" dedi.
2014 yılındaki hedeflerinin ise hastanelerin mali yapılarını güçlendirmenin yanında teknolojik ve hizmet altyapısını güçlendirmek ve yenilemek olacağını belirten Dr. Bahri Özdemir, bunların sonucunda da hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarılacağını belirtti.