AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE YENİ YIL KUTLAMASI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 28 Aralık 2013 16:39
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE YENİ YIL KUTLAMASI
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yeni yıl kutlaması yapıldı. Kutlamada hastanede doktorlarının sunduğu müzik dinletisi büyük beğeni topladı.
Adını son dönemde yaptığı başarılı nakillerle duyuran Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Hastanesi'nde öğretim üyeleri, hemşireler, idari kadro hastane personeli ve bazı hastaların katılımıyla yeni yıl kutlaması düzenlendi. H Blok Atrium'da gerçekleştirilen kutlamaya, AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici, AÜ Hastane Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve hastalar katıldı.
AÜ Rektörü Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin ırkı, mezhebi ne olursa olsun her insana hizmet götürme yarışı içinde olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Kurtcephe, "Dünyanın sayılı kurumlarından biri haline geldik. Biz bir ekibiz. Başarı hiçbir zaman ferdi gayretlerle gelmez. Ekip çalışması ile başarı gelir. AÜ bunu başarmış, Türkiye'de rol model olmuş, dünyada adını duyurmuş, güzel bir rol modeldir. 2014 yılında da, 2013 yılında gelen başarı ve güzellikler gelsin" dedi.
Dünyanın hangi ülkesine gidilirse gidilsin AÜ ekibinin havalimanında karşılandığını kaydeden Rektör Prof.Dr. Kurtcephe, "Bu algının oluşmasında hastanemizin, tıp camiasının başarısının birinci derecede rol oynadığını söylemek isterim. Yaptığımız nakiller bizi bir dünya markası haline getirdi" diye konuştu. Hasta memnuniyetini en yükseğe çıkarmayı hedeflediklerini belirten Rektör Prof.Dr Kurtcephe, "Konuşmaktan çok, yapmayı tercih etmeliyiz. Biz yapalım. Çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkmak için onun gereğini yapalım. Büyük düşünüp büyük projelere doğru yürüyelim" dedi.
Konuşmanın ardından AÜ Hastanesi öğretim üyeleri ve personellerinden oluşan koro müzik dinletisi sundu.
Ardından Rektör Prof. Dr. Kurtcephe,fakülte dekanları yeni yıl pastasını kesti, koro üyelerine çiçek ve plaket verdi.