AKAYDIN KEMER'DE İFTARDA "> AKAYDIN KEMER'DE İFTARDA "> AKAYDIN KEMER'DE İFTARDA ">

AKAYDIN KEMER'DE İFTARDA

ANTALYA HABER Haber Girişi : 06 Ağustos 2013 11:13
<font color=AKAYDIN KEMER'DE İFTARDA " />
Kemer ilçesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaş ve esnafın sorunları dinledi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında Kemerlilerle bir araya geldi.
Başkan Akaydın’a ziyaretinde Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, CHP MYK Üyesi İlkay Budak, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, partililer ve bürokratları eşlik etti. İlk olarak CHP Kemer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Akaydın, İlçe Başkanı Belma Murtezaoğlu ve partililerle sohbet etti.
Daha sonra Kemer Liman Caddesi’nde halkla buluşan Başkan Akaydın, esnafa hayırlı işler diledi, kendisine aktarılan sorunları not etti. Çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Kemer esnafı, her şey dahil sisteminin, yasaya aykırı taşımacılığın, alışveriş merkezlerinin ve hanutçuluğun sıkıntılarını anlatarak, bu sorunlar yumağının tüm bölge esnafını bitirme noktasına geldiğinden yakındı. Esnafın şikayetlerini dikkatle dinleyen Başkan Mustafa Akaydın, sorunlara kanunların kendisine verdiği yetki dahilinde müdahale edeceğini ifade etti.
Başkan Akaydın, daha sonra Kemer Otogarı yanında bulunan kapalı pazar alanına geçerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında vatandaşlara yemek dağıttı. İftar sonrasında halka seslenen Başkan Akaydın, “Allah ibadetinizi kabul etsin. Umut ediyorum ki bu mübarek ayda yaşanan barış ve kardeşlik ortamı Ramazan’dan sonra da sürsün. Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun” dedi.