AK PARTİ MURATPAŞA ADAYI CİHAN BULUT

ANTALYA HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2014 14:41
AK PARTİ MURATPAŞA ADAYI CİHAN BULUT
Cihan Bulut : 2 dönemdir Muaratpaşa ve Büyükşehir meclis üyesi olarak Muratpaşa’nın 56 mahallesinin sorunlarını biliyorum" dedi.
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, "Muratpaşa’dan aday olmaktan son derece memnunum. İki dönemdir Muaratpaşa ve Büyükşehir meclis üyesi olarak Muratpaşa’nın 56 mahallesinin sorunlarını biliyorum" dedi.
Sorunların çözümü konusunda çalışmalarının da hazır olduğunu belirten Cihan Bulut, "Her konuda hazırlıklı bir adaylık süreci geçirdiğimize eminim. Ekip çalışması çerçevesinde Muratpaşa’nın adeta röntgenini çektik.Nerede ne sorun var, sorunun çözümü nasıl olmalıdır? Sorularının karşılığı bizim uygulayacağımız projelerimizdir. Elbette Muratpaşa’da öncelikli hedefimiz bölgeler arası hizmet farkını eşitlemek olacaktır. Üzerine gidildiğinde çözülemeyecek sorun yoktur. Vatandaşın en önemli ihtiyaçları için kullanacağımız onlarca alan çeşitli gerekçeler ile atıl olarak bekletilmektedir" diye konuştu.
Belediyecilikte bugüne kadar Manavoğlu dönemi hariç tanışmamış bir Muratpaşa’da vatandaşın beklemeye tahammülü kalmadığını kaydeden Bulut, şunları söyledi:
"Sorunları kronik hale getirmeden vatandaş belediye ortak paydalarında buluşarak çözmek gerektiğine inanıyorum. Cihan Bulut olarak Muratpaşa sokaklarında dolaştığımda vatandaşımızın teveccühü bizleri daha da umutlandırıyor. Bu umut kuru bir umut değildir. Projelerimiz, bilgi birikimimiz ve teşkilat çalışmalarımızla nitelikli bir umuttur. Bundan sonra daima ben değil biz olacağız. Muratpaşa’da yaşayanlar asla hayallerini ertelemesinler. Bir şey değişir, yaşam değişir. Değişimin gücüne inanan Muratpaşalı vatandaşlarımızla çok güzel bir seçim kampanyası yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her şey Antalya için Her Şey Muratpaşa için."