AK PARTİ MANAVGAT İLÇE BAŞKANI MEKTEPLİOĞLU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 05 Mart 2013 00:03
AK PARTİ MANAVGAT İLÇE BAŞKANI MEKTEPLİOĞLU
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i mağdur edebiyatı yaptığını belirtti.
Yazılı bir basın açıklama yapan AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, siyaseti millete hizmet ilkesi olarak benimsediklerini belirtti. Mekteplioğlu, "AK parti Manavgat İlçe Teşkilatı olarak son günlerde yaptığımız bazı haklı eleştirileri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen anlamamış olacak ki mağdur edebiyatı yaparak bizlere cevap vermeye çalışıyor. Sözen biz yaptığımız açıklamalarda sizinde konuşma yaptığınız açıklamalarda ve açılışlarda davet ettiğiniz insanların partimize ve başbakanımıza yaptıkları seviyesiz konuşmaları eleştirdik. Buna vesile olup sessiz kaldığınız için sizi seviyeli siyaset yapmaya ve yaptırmaya davet ettik. Sözen, il başkanınız ve sizinde bulunduğunuz pazar yeri gezisinde genel başkan yardımcınızın kırdığı pot, tüm Türkiye’de kötü bir gündem yaratmanıza neden oldu. Manavgat’ta da insanlarımızın hafızasına kötü bir benzetme olarak kazındı. Manavgatlılar yapılan seviyesizliği gayet iyi algıladılar" dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Sözen'e, oy verenlerin değil oy vermeyenlerin de belediye başkanı olması gerektiğini belirten Mekteplioğlu, sözlerine şöyle devam etti. "Manavgat halkının vergilerinden oluşturulan ekonomik bir kaynakla bir tesisin açılışlın yapmanıza hiç kimse itiraz etmemektedir. Ancak kendi egolarını tatmin etmek için milletimizin oy kullanan her iki seçmeninden birisinin desteğine mazhar olmuş başbakanımıza davet ettiğiniz misafirler aracılığı ile yapılan seviyesizliğe de sesimizi çıkarmamamızı bekleyemezsiniz. Engellendiğimizi söyleyerek mağduriyet edebiyatına sarılmanız bizleri şaşırtmıyor. İktidar partisine ve sayın başbakanımıza hakareti mubah gören bir anlayışın temsilcisi olarak elinizde maddi bir deliliniz varsa çıkıp Manavgat kamuoyuna ve insanlarımıza açıklayın. Belediye başkanlığı döneminizi bırakın Manavgatlılar değerlendirsin" ifadesini kullandı.