AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU DÖŞEMEALTI'NDA

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Mayıs 2013 16:49
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU DÖŞEMEALTI'NDA
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer ile birlikte Döşemealtı'nda.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer ile birlikte Döşemealtı ilçesinde,Yukarı Karaman Perge Rotary İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kermesi ziyaret etti.
Yukarı Karaman Perge Rotary İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen kermesi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kermes alanının da el emeği göz nuru çalışmalar hakkında eserleri ortaya çıkaran vatandaşlar ve velilerle sohbet eden Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Döşemealtı ilçesinde vatandaşlar tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif’e katıldı.
Döşemealtı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programlarda Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’na İl Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve meclis üyeleri eşlik etti.