AK PARTİ DÖŞEMEALTI BAŞBAKAN'LA "> AK PARTİ DÖŞEMEALTI BAŞBAKAN'LA "> AK PARTİ DÖŞEMEALTI BAŞBAKAN'LA ">

AK PARTİ DÖŞEMEALTI BAŞBAKAN'LA

ANTALYA HABER Haber Girişi : 19 Haziran 2013 18:15
<font color=AK PARTİ DÖŞEMEALTI BAŞBAKAN'LA " />
AK Parti Döşemealt İlçe Teşkilatı, muhtarlar, meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nı ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, gençlik kolları üyeleri katıldı. 

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Ankara’da  bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve gençlik kolları üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç’i ziyaret ettiler. 

Başbakan Döşemealtı heyetiyle

İlk olarak TBMM’ni ziyaret eden partililer Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ile görüştükten sonra Antalya Milletvekillleri Sadık Badak , Hüseyin Samani, ve Gökçen Özdoğan Enç ile bir araya gelerek Antalya sorunlarını değerlendirdiler. Partililer daha sonra AK Parti’nin Haziran Ayı Grup Toplantısına katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler.

 AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar yaptığı açıklamada, “Teşkilatımız belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz ile  birlikte milletvekillerimiz ve Başbakanımızla yakından görüşme fırsatı buldu. Ziyaretlerimizi ilerleyen günlerde yine tekrarlayacağız” dedi.