AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI KÖSE’DEN AKAYDIN’A ... !

ANTALYA HABER Haber Girişi : 22 Mayıs 2013 10:42
AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI KÖSE’DEN AKAYDIN’A ... !
Mustafa Akaydın’ın Başbakan Erdoğan ile ilgili sözlerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’den tepki geldi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın Başbakan Erdoğan ile ilgili sözlerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’den tepki geldi.
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse parti binasında düzenlediği basın toplantısında 19 Mayıs kutlamalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Bu üslubun bir belediye başkanına yakışmadığını belirten Köse, “Öncelikle bir Antalyalı olarak ve bir siyasetçi olarak Akaydın’ın görevinin terbiye sınırlarını aşacak derecede hakaret etmek değil, tüm Antalya halkına hizmet etmek olduğunu vurgulamak isterim. 19 Mayıs’ta kutlama için Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan halkın da bu türden sözlerle bayram coşkusuna gölge düşürmüştür. Bu sözler bir siyasetçiye yakışmaz, doğru bulmuyorum” dedi.
Bir çok vatandaşın kendilerini arayarak Başkan Akaydın’ın sözlerinden rahatsız olduklarını dile getirdiğini belirten Köse, “Biz siyasette edep istiyoruz. Sokak ağzıyla konuşan başkan istemiyoruz. Üzülerek ifade ediyorum ki başkanın ağzı bozulmuş” diye konuştu.
Köse, konuyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan’ın avukatları aracılığıyla gerekenin yapılacağını da sözlerine ekledi.