ADANALI'LAR BOMBA'DAN KORKMAZ !

SPOR Haber Girişi : 04 Ocak 2013 10:43
ADANALI'LAR BOMBA'DAN KORKMAZ !
Adana'da bir bankın üzerine bırakılan şüpheli poşet nedeniyle alarma geçen polis güvenlik şeridi çekmesine rağmen vatandaş olay yerinden uzaklaşmadı.
Olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Kuruköprü Mahallesi'nde Nuri Sabuncu Bulvarı'nda kaldırımda bulunan bankın üzerinde poşet gören vatandaşlar bomba olabileceğinden şüphelenerek 155'i arayarak bomba ihbarında bulundular. Bunun üzerine polis olay yerine gelerek güvenlik şeridi çekip araç ve yaya trafiğini durdurdu. Ancak bulvar vatandaşların çok yoğun olarak kullandığı bir bulvar olduğu için polis ile vatandaş karşı karşıya kaldı. Güvenlik şeridi çekilmesine rağmen vatandaşlar şüpheli poşedin olduğu yere doğru gitmek isteyince polis ile vatandaş arasında sık sık tartışma çıktı. Bazı vatandaşlar ısrarla poşedin olduğu yerden geçmek isteyince sinirler gerildi. Bir vatandaş ise olayı görüntülemek isteyen basın mensupların karşısına geçerek kendisini çekmelerini istedi. Şahsı polis güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.

Bir süre sonra da olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Bir bomba imha uzmanı özel kıyafetine giyerek incelediği poşetin içinde eski bir kadın ayakkabısı olduğunu fark edince fünyeyi yerleştirmeden ayakkabıları alıp bomba imha aracının yanına getirdi.Bir kişinin alışveriş merkezinden yeni ayakkabı aldıktan sonra eskilerini çöpe atmak yerine banka bıraktığı tahmin ediliyor.Öte yandan, araç trafiği durdurulduğu için Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nda küçük çaplı kazalar meydana geldi. Bir süre sonra yol trafiğe açıldı.
Etiketler : adana bomba