2014 EĞİTİMDE SEFERBERLİK YILI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 08 Ocak 2014 10:39
2014 EĞİTİMDE SEFERBERLİK YILI
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde bulunan Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.
Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Yıldız'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, Okul Müdürü Fatih Türköz'den ve okul aile birliği üyelerinden okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Okuldaki sınıfları da gezen Başkan Tütüncü, öğrencilerle sohbet etti.
Sıcak asfalt çalışmasıyla okulun arka bahçesini çamurdan kurtardıklarını belirten Başkan Tütüncü, okulun ön bahçesinde ve spor alanlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapacaklarını, diğer eksikliklerin giderilmesi için de çalışacaklarını kaydetti.
Bugüne kadar okulların bakım ve onarımına yaklaşık 10 milyon lira harcama yaptıklarına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilerin daha iyi ortamlarda okumasını arzu ettikleri için eğitime daha fazla destek vereceklerini belirtti. Başkan Tütüncü, 2014'ü eğitimde seferberlik yılı ilan ettiklerine vurgu yaparak, "Bu yıl, okullarımızda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli mekânlarda yapılabilmesi için büyük bir gayret ortaya koyacağız. Okullarımızın güzelleştirilmesi, teknik donanımının artırılması için 2014'ü seferberlik yılı ilan ettik" ifadesini kullandı.
Okul Müdürü Fatih Türköz de okullarına, eğitime verdiği desteklerden ve öğrencilere gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.