MURATPAŞA'DA İSTİFALAR BAŞLADI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 15 Şubat 2014 10:13
MURATPAŞA'DA İSTİFALAR BAŞLADI
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa etmesinin ardından CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nde istifalar başladı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in, CHP'den istifa etmesinin ardından CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nde istifalar başladı. CHP Zerdalilik, Sinan, Haşim İşcan, Demircikara ve Gençlik Mahalleleri Bölge Sorumlusu Özbay Doğan, 45 yıldır üyesi olduğu CHP'den istifa ettiğini açıkladı. CHP Genel Merkezi tarafında tüm kamuoyu yoklamalarında Başkan Evcilmen'in açık ara önde çıkmasına rağmen aday gösterilmediğini belirten Özbay, parti tabanının sesinin dikkate alınmadan belediye başkan aday adaylarının belirlendiğini kaydetti.
EVCİLMEN'E HAKSIZLIK YAPILDI
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ün Başkan Evcilmen'in aday olduğu yönünde basına yaptığı açıklamalarını hatırlatan Doğan, "Başarılı bir belediye başkanımızın bu şekilde tasfiye edilmesi demokrasi geleneğine de CHP geleneğine de aykırıdır. Başkanımıza büyük haksızlık yapılmıştır. Bu haksızlığı CHP'nin ilkelerine sadık biri olarak kabul etmiyorum. Bu şartlar altında çok sevdiğim CHP'de olamam. Biz ilkelerimizi savunmaya devam edeceğiz" dedi.
Yaşanan gelişmelerden tüm Muratpaşa sakinlerinin rahatsızlık duyduğunu dile getiren Doğan, Başkan Evcilmen'i destekleyeceğini belirtti.