LARA’DAKİ SEMT PAZARI TAM BİR UTANÇ TABLOSU !

Özellikle Cumartesi Lara’da kurulan Pazar tam bir utanç tablosu. Lara Cumartesi Semt Pazarına yakın 10’larca Otel bulunmakta ve tüm dünya’dan turistler 12 ay ziyaret etmektedir. Semt Pazarı belediyenin katkılarıyla 3. sınıf dünya ülkesi görünümü vermektedir. Ayrıca pazarın kurulduğu sokaklarda oturan vatandaşların hakları gasp edilmektedir. Çünkü vatandaşların onayı olmadan evlerinin ve  işyerlerinin önü kapatılıp Pazar yeri kurulmaktadır. Semt pazarı bittikten sonra sokaklar çöp ve mikrop yuvasına dönüşüyor. Belediye ekipleri ancak gece yarısından sonra kısmi temizliğini bitiriyor.

 

Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine Soruyorum !  Bu  semt pazarları sizin evinizin veya işyerinizin önünde kurulsa ne gibi tepkiler verirdiniz ? 

Ayrıca park sorunu olan bu semt’te pazar yerinin kurulması trafiği felç etmekle beraber, yine burada işyeri ve evi olan vatandaşlara eziyet haline dönüşmektedir.

Belediye görüntü ve çevre  kirliliğinden, trafiğin akışını engellemekten ve semt pazarı kurulan sokaklarda evi veya işyeri olan vatandaşların haklarının gasp edilmesinden dolayı kendine ceza yazmalıdır !!!

 

Engin ESENKURT

Etiketler : engin esenkurt