MANAVGAT'TA YANGIN

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 08 Ocak 2016 11:42
MANAVGAT'TA YANGIN
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılmaz hale geldi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada çıkan yangına itfaiye ekipleri kapı ve pencereleri kırarak müdahale etti.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılmaz hale geldi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada çıkan yangına itfaiye ekipleri kapı ve pencereleri kırarak müdahale etti. Yangının iki ayrı noktada başlaması ise şaşırttı.
Çağlayan mahallesi Hastane caddesi üzerinde G.Ş.'nin kiracı olarak oturduğu evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kapı ve pencereleri kırmak suretiyle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri cadde üzerindeki bölümde yangını söndürürken bu kez binanın arka kısmındaki yatak odasından alevler yükselmeye başladı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını tamamen söndürerek soğutma çalışmasına başlarken oturma odası ile yatak odasındaki yangının birbiri ile bağlantısının olmaması şaşırttı. Yangında ev, büyük ölçüde zarar gördü.
Yangının meydana geldiği evde G.Ş'nin 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı, gece boyunca evde yüksek sesli tartışmalar olduğu, yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı bildirildi.
İtfaiye ekipleri ve emniyet güçleri ise G.Ş.'ye ulaşamadı.