BAŞKAN GENCER'DEN TARAFTARA TEPKİ

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 08 Aralık 2014 08:47
BAŞKAN GENCER'DEN TARAFTARA TEPKİ
PTT 1. Lig’in 12. haftasında Albimo Alanyaspor’a 4-0 yenilen Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, kendisini istifaya davet eden taraftarlara sert tepki gösterdi.
PTT 1. Lig’in 12. haftasında Albimo Alanyaspor’a 4-0 yenilen Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, kendisini istifaya davet eden taraftarlara sert tepki gösterdi.
Alanyaspor maçının iş kazası olduğunu dile getiren Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, devre arasında takımın eksiklerini gidereceklerini belirtti. Başkan Gencer, “Alanyaspor maçında beklenmeyen bir mağlubiyet aldık. Şuan hiç iyi değiliz ama dağılmamak için ayakta durmak zorundayız. Alanyaspor maçına çok iyi başladık. ilk 15 dakika içerisinde çok net pozisyonlar bulduk. Bir türlü golü bulamadık. Atamayana atarlar durumu geçerli oldu ve kalemizde golleri gördük. Bundan sonra hiç puan kaybetmememiz lazım. 1 ay sonra da zaten devre arası var. Eksiklerimizi, hatalarımızı telafi etmek için yeterli zamanımız var. Ligin bitmesine daha uzun bir süre var. Sabırlı olmak zorundayız. Her türlü imkansızlıklara ve şehrin duyarsızlığına rağmen kurduğumuz kadro bu. Biz kadromuza ve hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Maç sonunda hoca ve futbolcularla görüştüm. Bu maç bir iş kazası. Ligde oynayacağımız Boluspor ve Kayserispor maçlarını kazanarak kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz” dedi.

“KENDİNİ ANTALYASPORLU SANANLARDAN DAHA DA ANTALYASPORLUYUZ”
Alanyaspor maçında kendisini istifaya davet eden taraftarlara sitemde bulunan başkan Gencer, "Tribünler beni ve ekibimi istifaya davet etse de görevimin başındayım. Göreve kimse talip olmadığı için zaten Antalyaspor’un menfaatleri için tekrar adaylığımı koydum. Tüm ekibimizle görev dağılımı yaptık ve hepsi tüm gayretleriyle Antalyaspor’un menfaatleri için çalışıyor. Herkes elini taşın altına koymaya çalışıyor. Tabi bu görev dağılımında bazı arkadaşlarımız Antalyaspor’a çok fazla vakit ayıramadığı için aramızdan ayrılıyor ama biz buradayız. Böyle durumlar her kulüpte yaşanır. Bazı kendini taraftar sananlar ise bizi istifaya davet ediyor. Biz buradayız. Kendini Antalyasporlu sananlardan daha da Antalyasporluyuz” şeklinde konuştu.