ANTALYA TARIM KONSEYİ

ANTALYA Haber Girişi : 25 Aralık 2015 10:31
ANTALYA TARIM KONSEYİ
Antalya Tarım Konseyi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) toplandı. Rusya ile yaşanan krizin üyelerine ekonomik ve sosyal etkileri ile olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için önlemleri Bakan Faruk Çelik'e iletecekler.
Antalya Tarım Konseyi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) toplandı. ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası ve Konsey Başkanı Ali Çandır, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, Ziraatçılar Odası Başkanı Nazif Alp ve Orta Anadolu ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Lütfi Göbüş’ün katıldığı toplantıda, Tarım Konseyi tarafından hazırlanan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e sunulacak olan ‘Türkiye Cumhuriyeti-Rusya Federasyonu Krizinin Antalya Tarım Sektörüne Etkileri ve Sorunların Çözümüne Yönelik Talepler’ başlıklı rapora son şekli verildi.
Hazırlanan rapor Antalya Tarım Konseyi İcra Kurulu Üyeleri tarafından EXPO 2016 Yönetim Kurulu Toplantısı için Antalya’ya gelecek Bakan Çelik’e akşam saatlerinde sunulacak. Milletvekilleriyle yapılan konsey toplantısında alınan karar doğrultusunda AK Parti, CHP ve MHP’den birer Antalya milletvekilinin de katılacağı toplantıda İcra Kurulu Üyesi başkanlar, Rusya ile yaşanan krizin üyelerine ekonomik ve sosyal etkileri ile olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için alınması gereken önlemleri Bakan Faruk Çelik’e anlatacaklar.