ANTALYA SEBZE HALİNDE KAVGA : 2 YARALI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 07 Temmuz 2014 11:50
ANTALYA SEBZE HALİNDE KAVGA : 2 YARALI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sebze Meyve Hali’nde işçiler arasında çıkan kavgada, 2 kişi yaralanırken 5 kişi de gözaltına alındı.
Olay, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali içerisinde yaş sebze ve meyve işlenilen 509 numaralı komisyoncu da meydana geldi.
İddiaya göre, komisyoncuda sebze ve meyvelerin işleme ve yükleme işlemlerini işçileri ile birlikte yaklaşık 10 gündür yapan Metin A.’nın işine, işveren gerekli performansı gösteremediği gerekçesiyle son verdi. İşlerin aksamaması nedeniyle İskender D. ve ekibi bu sabah işe başladı. Yine iddiaya göre, işine son verilmesini kabullenemeyen Metin A. öğle saatlerinde eski işyerine gelerek İskender D.’ye işi bırakmalarını istedi. İkili arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Metin A. ve İskender D.’nin işçilerinin karıştığı kavga giderek büyüdü. Kavgaya hal güvenliği müdahale ettiyse de başarılı olamadı. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı kavgada, iki kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Demir, tahta, bıçak ve plastik kasaların kullanıldığı kavgayı polis biber gazıyla yatıştırdı. Polise de direnen ve kavgaya karıştığı ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
Bir görgü tanığı, iş yerinde çalışan eski ve yeni çavuşun anlaşamadığını belirterek, "Aralarında tartışma çıktı. Arbede oluştu. Sopalarla birbirlerine girdiler. Kavga büyüdü. Polise de saldırdılar" dedi.