SARISU MAHALLESİ'NDE 5'İNCİ PARK TAMAMLANDI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Şubat 2014 15:45
SARISU MAHALLESİ'NDE 5'İNCİ PARK TAMAMLANDI
Konyaaltı Belediyesi, Sarısu Mahallesi'nde beşinci park olan "çocuk bahçesi" projesini hayata geçirdi.
Konyaaltı'nın Sarısu Mahallesi'nde 136-137 sokak kesişimin de bin 600 metrekare alan içersinde yapımı tamamlanan çocuk bahçesi, bölge halkının hizmetine açıldı. Tamamen çocuklar için tasarlanan Sarısu Çocuk Bahçesi'nde yine engelli bireyler de unutulmadı. Engellilerin kullanımına uygun yürüme yolları, kauçuk zemin üzerinde engelli oyun grubu ve fitness spor aletleri bu alan içersinde yer almakta.
SARISU MAHALLESİ'NE 5'İNCİ PARK
Yapımı tamamlanan 'çocuk bahçesi'nin hizmete açılmasıyla Sarısu Mahallesi beşinci parkına kavuşmuş oldu. Özellikle çocuklarını yakından takip etmek isteyen ebeveynler için ahşap banklar, ahşap pergola ve piknik masaları yine çocuk bahçesi içersinde yer alıyor. Ayrıca etrafı ahşap çitlerle çevrilip zemini yastık katlı kauçuk ile döşenen oyun alanı, çocuklar için son derece güvenlikli.
ÇOCUK BAHÇESİ ÇOK SEVİLDİ
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yıl ciddi oranda nüfus artışının yaşandığı ilçede bu unsuru dikkate alarak proje ürettiklerini söyledi. Konyaaltı'nda yeşil dokunun korunması ve geliştirilmesi anlamında son derece önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Başkan Böcek, bu anlamda her mahalleye modern parklar inşa ettiklerini kaydetti. Başkan Böcek, Sarısu Mahallesi'nde bölge halkının hizmetine açtıkları çocuk bahçesinin de buna örnek olduğunu söyledi.