KEMER'DE 5 AYDIR KAYIP GENÇTEN HABER ALINAMIYOR

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 15 Ocak 2017 20:05
KEMER'DE 5 AYDIR KAYIP GENÇTEN HABER ALINAMIYOR
Antalya'nın Kemer ilçesinde 21 yaşındaki gençten 5 aydır haber alınamıyor.
Antalya'nın Kemer ilçesinde 21 yaşındaki gençten 5 aydır haber alınamıyor. 
Kemer'de çalıştığı otelin önünden kaybolan 21 yaşındaki Osman Kızmaz'dan 5 aydır haber alınamıyor. Gencin ablası Neşe Kızmaz, ailenin perişan olduğunu belirterek kardeşini görenlerin emniyet güçlerine haber vermesini istedi. Mersin'in Anamur ilçesinden Kemer'e geçtiğimiz yıl Mart ayında çalışmak için geldiklerini belirten Neşe Kızmaz, 5 yıldızlı bir otelin yiyecek içecek bölümünde çalışmaya başladıklarını, otelin lojmanında kaldıklarını söyledi.

"Yol kenarında beklerken kayboldu"
7 Ağustos günü görüştüğü kardeşinin en son 10 Ağustos sabahı 07.30 sıralarında çalıştıkları otelin önünde yol kenarında görüldüğünü söyleyen Neşe Kızmaz, kardeşinin lojmanda arkadaşlarıyla birlikte kaldığı odada cep telefonunu kimliklerini ve banka kartlarını bulduğunu belirterek "Cep telefonunu elinden bırakmazdı onu nasıl bıraktığına şaşırdım" dedi. Kardeşi kaybolunca haber verdiği babasıyla birlikte Kemer Cumhuriyet Savcılığına ve Kemer Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirerek yardım istediklerini anlatan Neşe Kızmaz, aradan geçen 5 aylık süreye ve bütün çabalarına rağmen bir sonuç çıkmayınca kendisinin ve tüm ailesinin, özellikle annesinin perişan olduğunu anlattı.
Gözyaşları içinde kardeşine seslenen Neşe Kızmaz, "Onu çok özledim, 5 aydır nasıl yaşadığını bilmiyorum. Eğer beni görüyorsa bir an önce bize ulaşsın" dedi. 
Kızmaz, kardeşini görenlerin emniyet güçlerine haber vermelerini istedi.