BEN ANKARA'YA GELMEDEN FEZLEKELER GELDİ

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 13 Şubat 2014 15:50
BEN ANKARA'YA GELMEDEN FEZLEKELER GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Muhalefet olunca fezlekeler hızlıca geliyor. Ben Ankara'ya gelmeden fezlekeler geldi' dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Muhalefet olunca fezlekeler hızlıca geliyor. Ben Ankara'ya gelmeden fezlekeler geldi. Benim fezlekem geliyor, o bakanların neden gelmiyor? Ben yolsuzluk yapmadım, ben milyon dolarları götürmedim" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği delegasyonundan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kılıçdaroğlu, "Meclis'e gönderilen aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bulunduğu fezlekeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Muhalefet olunca fezlekeler hızlıca geliyor. Ben Ankara'ya gelmeden fezlekeler geldi. Benim fezlekem geliyor, o bakanların neden gelmiyor? Ben yolsuzluk yapmadım, ben milyon dolarları götürmedim. Ben kul hakkı yemedim, insanlara saygılı oldum. İnsanlara saygılı olmayı temel ilke edindim. Benimle ilgili fezleke geliyor, başım üstüne gelsin. Ama Allah aşkına bu ülkede yolsuzluk yapan bakanların fezlekesi neden gelmiyor? Bu çifte standardın nedeni niye? Bunu içime sindiremiyorum. 17 lira çaldı diye 17 ay hapse mahkum ediyorsun gencecik çocuğu" diye konuştu.
"Yeni HSYK düzenlemesi geliyor, partinizin bunda tavrı ne olacak?" sorusu üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Düzenlemeyi neden istiyorlar. Arayıp söylüyorlar zaten. Topluma, hakimlere, savcılara gözdağı veriyorlar. Yolsuzluk olaylarını kapatın dedim neden kapatmıyorsunuz demek için HSYK düzenlemesi geliyor Meclis'e. Medyada yeni dönem başladı, 'Alo Fatih' dönemi" şeklinde konuştu.