ATA ESENKURT TÜRK SİNEMASI'NIN YENİ YILDIZI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Eylül 2016 10:44
ATA ESENKURT TÜRK SİNEMASI'NIN YENİ YILDIZI
Ata Esenkurt, . İlk film tecrübesi olmasına rağmen oyunculuk performansı ile film eleştirmenlerinden tam not aldı. MS hastasını oynayan Ata Esenkurt performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ATA ESENKURT  SİNEMA’NIN YENİ YILDIZI  

23 Eylül Cuma günü vizyona giren Saftirikler filminde MS hastasını oynayan  Ata Esenkurt  performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk film tecrübesi olmasına rağmen oyunculuk performansı ile film eleştirmenlerinden tam not aldı.

Dali Yapım filmi olan Saftirikler, MS hastalığına dikkat çekmek ve film  gelirini MS hastaları için bağışlamak üzere çekilmiştir. Türkiye’de 40.000 MS hastası bulunuyor.

 Senaryosu Birsen Şimşek, Yapımcı ve Yönetmenliği Ali Erşen tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ünlü Oyuncu Metin Zakoğlu, Hasan Şaş, Kaya Çilingiroğlu, Ali Gültiken, Erman Toroğlu, Tuncay Beyazıt, Selahattin Taşdöğen, Selçuk Aydın, Deniz Oral, Mehmet Kurt, Turgay Kıran, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aybar Esenkurt  ve daha birçok Sürpriz  oyuncunun yer aldığı Saftirikler filmi seyircilerden tam not aldı. Ata Esenkurt tiyatro ve oyunculuk eğitimi almaya devam edeceğini  ve daha iyi bir sinema ve tiyatro oyuncusu olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Ata Esenkurt ilk filminde bu kadar çok değerli ve tecrübeli kişilerle çalıştığı içinde ayrıca onur duyduğunu iletti.