ANTALYA NORTH SHIELD OLAYINDA ZANLILAR

ANTALYA HABER Haber Girişi : 01 Nisan 2013 07:39
ANTALYA NORTH SHIELD OLAYINDA ZANLILAR
Lara Caddesi üzerinde bulunan North Shield 'te Cuma Gecesi silahla ve bıçakla güvenlikçileri yaralayan zanlılar tutuklanarak cezaevine konuldu.

2 zanlı tutuklanırken olayda bulunduğu tespit edilen diğer 2 zanlının yakalanması için çalışmalar polis tarafından başlatıldı.  Antalya North Shield te çıkan olaylarda kamera kayıtları polis tarafından incelenip daha detaylı soruşturma yapılıyor.

ANTALYA NORTH SHIELD'DE SİLAHLI ve BIÇAKLI KAVGA : 3 YARALI
Cuma Gecesi Lara Caddesi üzerinde bulunan North Shield ve diğer bardaki Güvenlikçiler silahla ve bıçakla yaralandılar. 


2 Bar misafiri Olayda 1 güvenlikçiyi boynundan bıçakla, diğerlerini ayağından silahla yaraladılar. Olay anında barda bulunan müşterilerden edinilen bilgiye göre, Olay müşteriler arasında başlayıp daha sonra güvenlikçilerin de dahil olmasıyla büyüdü.

North Shield Antalya ve diğer bar'a aynı güvenlikçiler tarafından kapı hizmeti verilmekte olup North Shield Antalya'da çıkan olayda 2 müşteriye North Shield ve diğer bar'ın 8 güvenlikçisi müdahale edince bar müşterisi 2 şahıs, 8 güvenlikçiyi silahla ve bıçakla yaraladılar. North Shield ve diğer barda güvenlikçiler panik halinde kaçışırken müşteriler de korku dolu anlar yaşadılar.