ANTALYA HENTBOL'DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

ANTALYA Haber Girişi : 12 Ocak 2013 11:54
ANTALYA HENTBOL'DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
Antalya’da Liseler arasında düzenlenen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon takımlar kupalarını aldı.
2012-2013 Okul Sporları Turnuvası kapsamında Antalya’da düzenlenen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Turnuvanın final müsabakası Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda yapıldı. Erkekler kategorisinde Serik Yükseliş Koleji şampiyon olurken, kızlar kategorisinde Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi zorlu geçen final maçında Muratpaşa Lisesi’ni 22-18 mağlup ederek şampiyon oldu.
Genç Erkekler Kategorisi’nde Şampiyon Yükseliş Koleji ile kızlar kategorisinde şampiyon olan Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi’ne şampiyonluk kupasını veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Şampiyonaya katılan tüm takımları kutluyorum. Zorlu mücadele sonunda dereceye giren tüm takımlarımızı ve sporcularımızı Avrupa takımlarında forma giymelerini ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum” dedi.
Genç Erkekler kategorisinde 2. olan Akev Koleji’ne kupasını Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekili, 3. olan Muratpaşa Lisesi’ne kupasını Muratpaşa Meclis Üyesi Mehmet Tosun, 4. olan Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne kupasını ise Yükseliş Koleji Kurucusu Necmettin Çalık verdi. Genç Kızlar Kategorisi’nde ise 2. olan Muratpaşa Lisesine kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Veli kaya, 3. olan Çağlayan Lisesi’ne kupasını Kepez Milli Eğitim Müdürü Mukaddes Dirşen, 4. olan Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’ne kupasını Muratpaşa Meclis üyesi Ali Er verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.