SAMANİ : DEVLET DEMİR YUMRUĞUNU VURDU

ANTALYA Haber Girişi : 07 Ekim 2015 15:31
SAMANİ : DEVLET DEMİR YUMRUĞUNU VURDU
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, PKK zulmünden en fazla zararı o bölgedeki vatandaşların gördüğünü söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, PKK zulmünden en fazla zararı o bölgedeki vatandaşların gördüğünü söyledi.
Aksu İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani’ye, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve partililer eşlik etti. Terör saldırıları ve çözüm süreciyle ilgili açıklama yapan Samani, “Her dönem bir kahraman çıkaran bu topraklarda, Selahaddin Eyyubi, Kürt kökenlidir. Selçuklularda Osmanlılarda hiçbir zaman din, dil, ırk ayrımı yapılmamıştır. Batılılar bile Osmanlı Devleti’nde kalmayı tercih ettiler. Müslüman, asla birbirine ırk ayrımı yapmaz” dedi.
TAŞIN ALTINA ELİNİ AK PARTİ KOYDU
Türk, Kürt, Arap, Çerkez hangi mezhepten olursa olsun bu çatı altında herkesin eşit olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, “Çözüm sürecinde elini taşın altına AK Parti koydu. 37 yıldır devam eden bir sorun var ve bu güne kadar savaşlı mücadeleler yaptık olmadı. Devlette bir yöntem değiştirdi çözüm sürecini başlattı. Ancak bizim uzattığımız ele, silahla cevap verildi. Ben de gönüllü olarak o bölgedeki bütün illere gittim ve gezdim. İnsanların aslında aralarında bir şey olmadığını oralarda gördüm.”
BÖLGEYİ KARIŞ KARIŞ GEZDİM
AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Doğu ve Güneydoğu Bölgesini karış karış gezdiği ifade ederek, “Bölgede evi yanan, çocuğu kaçırılarak dağa çıkartılmaya zorlanan, aracı yanan, asfaltı patlatılan, öldürülen zülüm çeken ve evlerinden çıkamayan Kürt kardeşlerimiz. Kürt halkı fazlasıyla zülüm görüyor. Vatanı muhafaza etmek için gencecik fidanlarımızı toprağa veriyoruz. Tüm Türkiye PKK’nın bu topraklardan kökünün kurutulmasını ve bu durum son bulmasını istiyor” dedi.
DEVLET DEMİR YUMRUĞUNU VURDU
“Devlet elini uzattı ama anlamadılar” diyen Samani, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak, şehitlerimiz ve zulüm gören Kürt kardeşlerimiz için şimdi devlet demir yumruğunu vuruyor. Başlatılan operasyonlar terör örgütüne bugüne kadar vurulan en büyük darbedir. Biz AK Pati olarak PKK terörünü kurutmaya, o bölgeye refah ve huzuru getirmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.