OTOBÜSTEKİ MAGANDA YOLCULARA DEHŞET YARATTI

ANTALYAHABER.COM.TR Haber Girişi : 04 Şubat 2017 03:36
OTOBÜSTEKİ MAGANDA YOLCULARA DEHŞET YARATTI
Antalya’da seyir halindeki halk otobüsünde kadın yolcularla tartışan bir yolcu, polisin otobüsü durdurup gözaltına almak istemesi üzerine bıçakla kendisine zarar verdi.
Antalya’da seyir halindeki halk otobüsünde kadın yolcularla tartışan bir yolcu, polisin otobüsü durdurup gözaltına almak istemesi üzerine bıçakla kendisine zarar verdi. Polise direnen şahıs, biber gazıyla etkisiz hale getirilirken, o anlar otobüsteki güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki KL08 tabela numaralı 07 ECP 52 plakalı özel halk otobüsünde meydana geldi. Liman Mahallesi yönünde ilerleyen halk otobüsündeki Edip A. isimli şahıs iddiaya göre otobüsteki iki kadın yolcuyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine otobüsteki yolcular, durumu polise bildirdi. Yaklaşık 15 dakika sonra durakta otobüsü durduran polis ekipleri, otobüsün içerisine girdi. Bu sırada arkadan sivil bir vatandaşın Edip A.'yı tutarak polise yardım etmek istediği gözlendi. Korktukları gözlenen yolcuları ise otobüs şoförü ön ve orta kapıyı açarak araçtan tahliye etti. Polisi karşısında gören şahıs ise, cebinden çıkardığı bıçağı boğazına dayadı. Polis ve arkasındaki kişiye direnen şahıs, bıçakla boğazına ve koluna zarar verdi.
Yaralanan şahsı, elindeki bıçak alındıktan sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Otobüsteki dehşet anları ise güvenlik kameralara saniye saniye yansıdı.