MHP'DEN SEÇİLDİ CHP'YE GEÇTİ !!!

ANTALYA Haber Girişi : 10 Şubat 2015 07:40
MHP'DEN SEÇİLDİ CHP'YE GEÇTİ !!!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yalçınkaya, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçtiğini açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yalçınkaya, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçtiğini açıkladı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in makamında istifasını açıklayan Mehmet Yalçınkaya "Bundan sonra hizmet yarışına CHP Meclis Üyesi olarak devam edeceğim. Ben bir Döşemealtı sevdalısıyım. Doğduğum büyüdüğüm bu topraklara bu insanlara karşı meclis üyesi olarak bir borcum var. Bana oy veren seçmenlere çok teşekkür ederim. Hiç kaygılanmasınlar, onurumdan, dik duruşumdan hiç ödün vermedim ve vermeyeceğim" dedi.
İstifa gerekçesini de açıklayan Dr. Mehmet Yalçınkaya, "Son günlerde Döşemealtı Belediye Meclisi'nde yaşanan ayak oyunlarıyla, milletin iradesi yok sayılmaya, hizmet için çalışan, proje üreten daha çağdaş, daha yaşanır Döşemealtı oluşturmaya çalışan Belediye Başkanımızın önü kesilmeye çalışıldı. Döşemealtı'na çok şeyler kazandıracağını bildiğim, inandığım Başkanımın yanında durmanın gereğiyle partimden istifa ediyorum. Bundan sonra hizmet yarışına CHP Meclis üyesi olarak devam edeceğim" diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise Mehmet Yalçınkaya'nın CHP saflarına katılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Hepimizin amacı bölgemize hizmet etmek, biz de CHP ailesi olarak beraberce bölgemize hizmet etmek için almış olduğunuz bu kararda sizleri tebrik ediyorum. Dağbeli Mahallemiz'de temsilcimiz yoktu sizin hem doktor olmanız hem de bölge halkıyla iç içe olmanız bizlere büyük güç katacaktır. Başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Genç ekip ruhuyla hareket edeceklerini de sözlerine ekleyerek, “Hedefimiz Döşemealtı ilçemize en iyi hizmetleri getirerek Antalya'nın bir numarası yapmak, halkımızın refah düzeyini ve şehircilik anlamındaki tüm hizmetlerini doğru bir şekilde beraberce üretmek olacaktır” ifadelerini kullandı.