MHP ADAYI ÇELİK "KEPEZ'İN KADERİ DEĞİŞECEK."

ANTALYA HABER Haber Girişi : 16 Mart 2014 14:30
MHP ADAYI ÇELİK
Honamlı Yörükleri'nin Kepez'de düzenlediği toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik ve Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç katıldı.
İki Başkan Adayının projelerini anlattığı Kepez'deki toplantıya yoğun ilgi olunca, izdiham yaşandı. Kalabalığın salona sığmadığı toplantıda iki Başkan Adayı' da Kepez'in kaderinin 30 Mart seçimleri ile birlik de değişeceğini söyledi. 
Kepez'de bir düğün salonunda MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayları Osman Bulut, Ömer Şahin ve Veli Tez'in düzenlediği toplantıya MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Nişancı, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Salon vatandaşları almayınca, birçok kişi toplantıyı salon dışından takip etmeye çalıştı.
Büyükşehir'in Kepez'in hiçbir sorununa 5 yıldır el atmadığını belirterek konuşmasına başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, "Şu anda bu salonda daha önce Doğru Yol Partisi'ne, Anavatan Partisi'ne, CHP'ye, AKP'ye oy vermiş hemşerilerimiz var. Milliyetçi Hareket Partisi'ne gösterdikleri teveccüh için onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Kepez başta olmak üzere Antalya'nın tüm ilçelerinde bu teveccühün olması bizlere çalışma azmi aşılıyor. İktidarın adayı, "sorunları biz çözeriz" diye karşınıza çıkıyor. Allah için tüm bu sorunları kendileri yaratmadı mı? "Antalya iş istiyor" diyor. Şükür sorunları öğrenmeye başlamış. İşsizliğe Dokuma'yı, Ferrokrom'u, Yağ Sanayi'yi kapatarak siz neden olmadınız mı? Bu iş bitti sayın Türel, sen havluyu attın artık. Biz Kepez ve Antalya'da hemşerilerimize iş bulacağız demiyoruz, sizleri iş sahibi yapacağız diyoruz. Bunun için projelerimiz hazırdır. İlk işimiz Kepez'in imar sorununu çözmek olacaktır. Tapu dağıtacağız diye hemşerilerimizi oyalıyorlar. Tapu'yu Belediye değil, Tapu Dairesi verir. Anlayacağınız bu iş Hoca'nın da işi değil. Büyükşehir Belediyesi 5 yıldır Kepez'e bir tane hizmet yaptı mı? Türel daha önce kaybetti, yine kaybedecek, Hoca'nın da işi bitti. Allah'ın izni ile 30 Mart' dan sonra Antalya'da Antalyaspor'umuzun, Üç Hilalimizin ve Türk Bayrağımızın kırmızı beyazını dalgalandıracağız" dedi. Yoğun alkışlarla konuşmasına başlayan MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç' de, "Gecemizi gündüzümüze katıp, durmadan çalışarak 30 Mart'da Kepez'e Üç Hilali asacağız. Kepez'in üstünden esen yel, denize yaklaştıkça fırtınaya dönecek Antalya'nın tepesine de 3 Hilali dikecek. Bana bugüne kadar kendi canınızı, çocuklarınızın, analarınızın, babalarınızın, eşlerinizin canını emanet ettiniz. 30 Mart' da Kepez Belediyesi'ni emanet ettiğinizde de onu namusun bileceğim" şeklinde konuştu.