KAHPE KURŞUNLAR ! Fatih Şen, Yunus Kalkancı, Osman Şengül

ANTALYA HABER Haber Girişi : 07 Eylül 2015 10:40
KAHPE KURŞUNLAR ! Fatih Şen, Yunus Kalkancı, Osman Şengül
Osman Şengül, Yunus Kalkancı ve Fatih Şen ’in daha önceden Hırsızlık, Taciz, Dolandırıcılık, Uyuşturucu, Tehdit, Haraç Alma, Kasten Yaralama, Ruhsatsız Silah bulundurma gibi birçok suçtan sabıkalı oldukları bilinmektedir.

Osman Şengül, Yunus Kalkancı, ve Ali Fatih Şen’in  daha önceden Hırsızlık, Taciz, Dolandırıcılık, Uyuşturucu, Tehdit, Haraç Alma, Kasten Yaralama, Ruhsatsız Silah bulundurma gibi birçok suçtan sabıkalı oldukları ve denetimli serbestlikten faydalandıkları bilinmektedir.  

Kemer’de hain kalleş korkakça her saldırı olduğunda Yunus Kalkancı, Fatih Şen, Osman Şengül akla gelmektedir ve aynı zamanda da bu davalarda yargılanmaktadırlar.

 Kemer İlçesinde bulunan Kristall Klub işletmesini hedef alan , 23.08.2015 tarihinde  meydana gelen adam öldürmeye teşebbüs ve silahla yaralama olayı , organize halde  Osman Şengül,  Yunus Kalkancı ve Fatih Şen tarafından planlanarak kalleşçe gerçekleştirilmiş  ve  tıpkı bir “terrörist  saldırı” gibi  bir turizm tesisi olan gece klübüne silah sıkılmıştır. Bu hain saldırı neticesinde 3 işyeri görevlisi ile 1 turisti ağır şekilde yaralamışlardır.  

Bu menfur saldırının faillerinden Osman Şengül kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile  tutuklanmış ve cezaevine gönderilmiştir. 

Hain saldırı sonrasında , suç örgütünün diğer üyeleri tehdit, şantaj ve yağma girişimlerine devam etmekle beraber, 27.08.2015 gecesi  denetimli serbestliği bulunan Fatih Şen, Yunus Kalkancı’nın aracında polisin dur ihtarına uymamış ve akabinde yine ruhsatsız bir silahı ile polis tarafından kıskıvrak yakalanmıştır. 

Kemer’in organize suç liderliğine soyunmuş olan bazı kişiler ve bunlardan oluşan çetenin geçtiğimiz yıllarda yine Kemer İlçesi’nde bulunan Aura Disco’da kalleşçe maskeli olarak  Güvenlik Müdürü Aydın Ş.’yi yaraladıklarını ve Kemer’de buna benzer birçok faili meçhul olayı gerçekleştirdiklerini dillendirerek , işyeri sahiplerine baskı kurarak , haraç almaya çalıştıkları açıkça bilinmektedir. Bugüne kadar Türk Polisi ve Adaletinden kaçtıkları için sonsuza kadar kaçabileceklerini düşünmektedirler. Bu şahısların çekirge misali 3. kez zıplayamayacakları gün gibi aşikardır.