iPHONE KULAKLIĞIN YETENEKLERİ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 04 Mart 2014 08:36
iPHONE KULAKLIĞIN YETENEKLERİ
iPhone kulaklığını sadece telefon görüşmeleri için kullananlardansanız, kulaklıktaki alt-üst ve orta tuşun marifetlerine yeniden bir göz atın.
iPhone kulaklığındaki aşağı yukarı düşmesiyle telefonun sesini açabilir ya da kısabilirisiniz. iTunes’da müzik dinlerken orta tuşa bastığınızda şarkıyı durdurup ilerletebilirsiniz. Aşağı-yukarı düğmesiyle şarkıdan şarkıya geçebilir, geriye dönebilir, parçayı baştan çalabilir ya da orta tuşa basılı tutarak şarkıyı hızlı ilerletip, istediğiniz yerden dinlemeye başlayabilirsiniz.

 iPhone kulaklığıyla yapabilecekleriniz iTunes’la sınırlı değil. Örneğin biri sizi aradığında; aramaya cevap vermek, askıya almak için ortadaki tuşa bir kez basmanız veya cevap vermek istemeyip doğrudan mesaj yollamayı tercih ederseniz ortadaki tuşa 2 saniye basılı tutmanız kafi. Bunun yanında hala Türkçe konuşamayan ‘Siri uygulaması’ için de orta tuşa basıp, notlarınızı kaydedebilir, sorularınızın karşılığını alabilirsiniz. iPhone kulaklığınızın, işlevsel özelliklerinden biri ‘selfi’ fotoğraflarınızı çekebilmesi. Telefonunuzun kamerasını ayarlayın, kulaklığın üst düğmesine basın ve gülümsemeyi unutmayın.